Close

DIVENDRES, 22 D’OCTUBRE DE 2021

Avui el planeta Júpiter, encara a Aquari, farà una important quadratura amb la Lluna a Taure i així els dos astres en podran sortir una mica malparats, ja que Júpiter a Aquari aboca totes les seves idees de futur i el seu pensament més avançat, mentre que a la Lluna a Taure la mou la seva més fervent fidelitat i, per tant, no es deixarà arrossegar per unes idees que no siguin les seves o que li poden arribar a resultar massa excèntriques.

Però, a l’inrevés, també succeirà, ja que els aspectes del cel són molt diversos i mentre Júpiter a Aquari s’ompli d’optimisme i de ganes de realització, la Lluna a Taure voldrà tornar als orígens o, com a mínim, a aquest fort ancoratge amb tot allò que li pertany i que fa seu amb naturalitat.

Però, en aquest entreacte, un per l’altra, tindran ganes de passar-se de la ratlla i actuaran amb vehemència, cadascú estirant en la direcció dels seus millors propòsits.

Estat de la Lluna: a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad