Close

DIVENDRES, 22 DE SETEMBRE DE 2023

Aquest quart creixent de la Lluna, amb el Sol en els seus últims dies en el signe de la Verge, la Lluna a finals de Sagitari i amb importants lligams amb el planeta Neptú en el signe de Peixos, ens portarà a evadir-nos encara una mica més, ja que la quadratura entre el Sol i la Lluna ens pot fer estar una mic despistats o desconcentrats, talment com si estiguéssim a la lluna, aquesta expressió que sempre s’ha fet servir per expressar el fet d’estar una mica absents o fora de lloc.

I així, avui el dia ens portarà a desentendre’ns una mica més de tot allò que ens preocupa i començarem el cap de setmana amb un esperit d’anar a la recerca de la tranquil·litat i de la reparació.

Però, valdrà més que no ens neguitegem gaire per tal d’aconseguir-ho, no sigui que fent la recerca ho espatllem una mica. Vinga!

Posició de la Lluna: a Sagitari. A les 22 hores i 20 minuts entra a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad