Close

DIVENDRES, 22 DE MAIG DE 2020

Aquesta tarda, exactament a les 7 hores i 39 minuts, el Sol i la Lluna es retrobaran en un racó del cel i la seva unió serà tan íntima i intensa, que s’amagaran de tot i de tothom, com si la terra se’ls empassés i no els poguéssim trobar enlloc, i respiraran compassats per viure la seva estada amorosa sota el signe de Bessons. I després d’explicar-s’ho tot i comunicar-se de totes les maneres, tot posant en comú fins i tot els seus secrets més ocults, guardaran silenci des del seu millor amagatall perquè la seva entrega haurà estat efectiva.

També nosaltres podrem experimentar una estranya febre comunicativa, que de tant sentida pot quedar en no res i que potser materialitzarem amb una sola paraula, amb un grapat de mots o amb una mirada que ho dirà tot. I encara que altres aspectes del cel ens puguin fer enfurismar o ens facin agafar ganes de tenir controvèrsies, per un dia deixem-ho tot i donem-nos un descans, que cada lluna nova és una oportunitat per fer creu ratlla i recomençar de nou un cop aquest fenomen còsmic ja hagi succeït.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad