Close

DIVENDRES, 22 DE GENER DE 2021

En aquests moments i durant els dies que seguiran el planeta Mercuri, que està transitant pel signe d’Aquari, es mantindrà atrapat en la roda zodiacal sense formar aspectes o angles amb els altres planetes i això tindrà les seves conseqüències. Quan un planeta es queda sol al cel, se li diu peregrí i això ocasiona una mica de desconcert, com si fos més difícil trobar el sentit de les coses o establir relacions significatives. Però, tot i el marge de transitar sol pel zodíac, Mercuri s’acciona tot de cop cada vegada que la Lluna, que és la gran minutera còsmica d’aquests rellotges estel·lars, es posa en marxa i forma aspecte amb el planeta en concret.

Doncs, avui Mercuri farà quadratura amb la Lluna a Taure i això ens omplirà de significats, encara que aquests resultin un tant controvertits, perquè amb Mercuri a Aquari i la Lluna a Taure les coses no es veuen igual i fins i tot es poden veure de manera molt diferent.

Però, malgrat aquestes dissonàncies, que ens faran dedicar temps a intentar comprendre-ho tot, avui tot ho relacionarem d’una altra manera i estarem molt més disposats a comprendre moltes de les situacions que ens ocupen.

Estada de la Lluna: a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad