Close

DISSABTE, 21 D’OCTUBRE DE 2023

Si ahir el gran trígon de terra estava format per la Lluna, Júpiter i Venus, avui continuarà havent-hi el cel un gran triangle ben reparador, però per aquesta vegada estarà format per la Lluna i Plutó a Capricorn, per Júpiter i Urà a Taure i per Venus a Verge. Un mica com ahir, però més ampliat i fins i tot duplicat en alguns casos.

Sigui com sigui, avui hem de continuar amb la línia d’ahir, tot seguint treballant per una mateixa causa, que a vegades ens falta continuïtat i podem tirar la tovallola abans de veure l’obra realitzada.

Insistim, doncs, en els nostres propòsits, tot perfeccionant-los una mica més,  ja que amb aquesta influència al cel ens serà més fàcil veure ‘la sabata acabada’ o el camí de la seva millor realització.

Posició de la Lluna: a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad