Close

DIVENDRES, 21 DE MAIG DE 2021

En aquests moments el planeta Neptú, des de Peixos, ja està fent un bonic trígon amb Mart a Cranc i aquest aspecte pot significar un important moment de sensibilitat i fins i tot  d’alçada emocional, que ens farà bé i que canalitzarà les nostres energies i les redirigirà en una bona direcció. En aquest aspecte també pot ser útil que l’agressivitat quedi absorbida per l’aspiració del planeta Neptú, que sempre actua com un autèntic xuclador, però, això no ha de significar que deixem al marge les nostres ganes d’actuar o de decidir, tot i que en aquests moments aquestes energies quedin especialment suavitzades.

Malgrat aquesta inclinació del cel, avui també caldrà tenir en compte aquesta important quadratura entre el Sol a Bessons i Júpiter a Peixos, que avui serà exacte, i que no farà res més que potenciar-ho tot i exagerar-ho, i que fins i tot ens pot fer caure en l’excés o en la prepotència. Fins i tot ara podrem mostrar-nos ben exultants.

I una vegada més, les forces astrals no s’anul·laran entre elles sinó que es donaran al mateix temps i actuaran conjuntament malgrat siguin de signe contrari.

Estat de la Lluna: a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad