Close

DIVENDRES, 20 DE NOVEMBRE DE 2020

Avui al cel es tornarà a formar un triangle de tenses vibracions, format per Urà a Taure, Mercuri a Escorpió,  i la Lluna a Aquari i aquest triangle serà el responsable de la nostra obcecació, que avui experimentarem amb més força i que farà que clavem la banya en l’objecte del nostre desig (Taure) o ens esforcem a plasmar el nostre sentiment constant (Escorpió) o tinguem ganes de dir-li el món quin és el nostre pensament més fidel i continuat (Aquari) i, així, amb tots aquests forts impulsos, el que estarà clar és que ens sentirem molt temptats de dir la nostra, passi el que passi, resulti correcte o no ho resulti, estiguem d’acord o estiguem en contra.

Però, a vegades, expressar-nos amb tanta contundència pot tenir un bon resultat, perquè així ens quedarem molt més descansats, al mateix temps que comprovarem que en el fons tenim tot el dret a pensar, o a sentir, o a voler, de manera diferent uns i altres, i que malgrat sentir que cadascú trepitja un sol camí, potser recordarem que tots els camins van a Roma i que som molts els que desitgem una mateixa cosa, encara que l’expressem amb paraules diferents i amb percepció pròpia. Potser entossudint-nos tant, cadascú en el que li interessa, ens adonarem que hem fet part del camí.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad