Close

DIVENDRES, 20 DE MAIG DE 2022

Acaba de començar en el cel un bonic sextil entre Saturn a Aquari i Venus a Àries, un aspecte especialment reparador i harmònic que durarà aproximadament deu dies i al qual valdrà la pena que ens hi aferrem.

Perquè aquesta unió entre un planeta anomenat malèfic –Saturn- i un planeta anomenat benèfic –Venus-, pot ser molt productiva al tractar-se d’un bon aspecte, i ens pot portar a un equilibri insospitat, com si sota els efectes creuats dels dos astres, Saturn demostrés tota la seva millor influència i Venus rebaixés el nivell de la seva exaltació i tot quedés molt més moderat però al mateix temps tingués un bon resultat.

Aprenguem a utilitzar els efectes d’aquesta combinació de l’amor amb la reflexió, és a dir, a saber ajuntar Venus i Saturn de manera positiva.

Posició de la Lluna: a Capricorn. A les 14 hores i 53 minuts entra a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad