Close

DIVENDRES, 20 DE GENER DE 2023

Avui mateix, exactament a les 9 hores i 30 minuts (hora catalana) el Sol arribarà al signe d’Aquari, a on s’hi estarà 30 dies, tot conformant aquest període o ‘mes’ que podríem anomenar amb el nom del signe.

La qüestió, però, és que a partir d’ara, i durant tots els dies que seguiran amb el Sol en aquest signe que correspon al pic de l’hivern, nosaltres també ens separarem de la realitat i la mirarem amb certa fredor i amb una mica més de distància i això, a la llarga, ens farà agafar perspectiva i, per tant, veurem amb molta més ressonància tots els contrastos que se’ns ofereixin.

I és que aquesta influència d’Aquari ens voldrà diferents i originals, impensats i lliures. Deixem que la vida, per aquesta vegada, continuï sorprenent-vos positivament.

Posició de la Lluna: a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad