Close

DIVENDRES, 20 D’AGOST DE 2021

Avui Mercuri i Urà arribaran a una de les seves millors unions, la de 120 graus de distància, la del seu trígon exacte, i això obrirà els nostres ulls i ens farà adonar de tot allò que tenim al davant, però, amb la diferència que ara més que altres dies ho veurem tot amb una mirada molt oberta i molt concreta, la que correspon a l’estada en l’element de terra d’aquests dos planetes, ja que des del signe de la Verge i des del signe de Taure, Mercuri i Urà uniran les seves energies i ens aportaran sentit pràctic i resolució, visió àmplia i generosa i fins i tot efectiva, entre moltes altres coses més.

Aprofitem, doncs, aquest bon influx i reconciliem-nos amb nosaltres mateixos, tot entenent la nostra realitat amb una mirada crítica però sempre comprensiva. I celebrem el que tinguem a les mans, que el temps vola i cal festejar la vida.

Estat de la Lluna: a Capricorn. A les 10 hores i 49 minuts del matí entra a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad