Close

DIVENDRES, 2 DE JULIOL DE 2021

En aquests moments el planeta Mart en el signe de Lleó i el planeta Saturn en el signe d’Aquari estan formant una oposició exacte i aquest aspecte de tensió significa una lluita oberta entre les ganes de fer (Mart) i l’esperit de prudència (Saturn).

I com que durant aquests dies estem en el moment culminant d’aquesta influència, bo serà que ho tinguem en compte i no ens atabalem més del necessari, tot i que Mart estarà impacient, com sempre fa, i Saturn veurà les coses més fosques, tal i com acostuma.

Però demà serà un altra dia i a partir de demà mentre Mart segueixi avançant per la roda zodiacal, Saturn seguirà retrocedint pel signe d’Aquari i així els dos astres aniran separant-se dins d’aquest radi d’acció que fa que un tingui en compte l’altre i no en pugui defugir del tot.

Aquesta oposició s’acabarà en el cel el proper 13 de juliol.

Estat de la Lluna: a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad