Close

DIVENDRES, 2 D’ABRIL DE 2021

Avui estaria bé que no prenguéssim gaire decisions, entre altres coses, perquè aquest triangle que s’ha format al cel entre la Lluna a Sagitari, Neptú a Peixos i Mart a Bessons, ens pot fer extraviar de moltes maneres i ens pot portar a veure les coses equivocadament, com si la cruïlla en la qual estem ficats no quedés gaire clara i tot es desdibuixés i agafés uns contorns més foscos.

I tot i que avui no sigui un dia hàbil i, a més, durant aquest divendres de setmana santa seran poques les coses en les que puguem intervenir, valdrà més que no arribem a conclusions, no fos cas que el remei fos pitjor que la malaltia, com succeeix tantes vegades.

Procurem-nos, doncs, donar-nos una mica més de descans del que ens pertoca i, posats a imaginar, visionem tots els mons que ens agradarien, ja que aquest món que tenim necessita moltes millores.

Però, el que si que podem fer, i això ens resultarà ben factible, és poder expressar-nos, tot verbalitzant allò que ens ocupa i ens preocupa, en la nostra recerca diària d’una mica més d’optimisme.

Desfoguem-nos, però no tallem cap més bacallà que el toca.

Estat de la Lluna: a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad