Close

DIVENDRES, 19 DE MARÇ DE 2021

Avui la Lluna i Mart, des del signe de Bessons, ajuntaran les seves lluminositats en el sostre del cel i això també significarà que sumaran les seves energies en aquest signe d’aire i així no ens haurà d’estranyar si estem molt xerraires i tenim moltes ganes de comunicar-nos.

Doncs, tot aprofitant l’últim dia de l’estada del Sol en el signe de Peixos, intentem expressar els nostres sentiments més delicats, els més sensibles, encara que ho fem amb l’alegria i la desimboltura pròpies de Bessons. I si ho fem així, potser sense adonar-nos-en del tot, ens trobarem explicant el món alguns dels nostres sentiments més íntims o més callats, però també més autèntics.

I serà millor que avui no ens estirin gaire de la llengua, perquè si els altres ho fan, donarem totes les respostes.

Estat de la Lluna: a Taure. A les 0 hores i 47 minuts de la matinada arriba a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad