Close

DIVENDRES, 19 DE JUNY DE 2020

Avui la Lluna i Venus s’ajuntaran amb totes les seves forces i s’abraçaran del tot com dues velles amigues que es troben després d’un mes sense veure’s i, en conseqüència, la seva alegria es farà notar i s’expandirà en l’ambient. I encara que Venus continuï en posició retrògrada, i no deixi de mirar enrere per contemplar totes i cadascuna de les seves emocions, quan s’ajunti amb la Lluna se n’oblidarà del tot i li semblarà veure la realitat amb tons molts més confiats, més rosats i amorosos.

Doncs, estaria bé que aprofitant aquesta conjuntura nosaltres també ens contagiem de tota l’alegria que es desprengui d’aquest dia de finals de primavera en el que estarem molt expressius i comunicatius i valorarem tot allò que tenim, encara que sigui d’una revolada, com ho fa el signe de Bessons quan contempla la seva realitat circumdant, amb lleugeresa i promptitud.

Doncs, no se’n digui més i aprofitem aquest divendres de juny com si no en tinguéssim cap altra i volguéssim gaudir de tots els seus moments amb delectació. Respirem profundament i deixem anar totes les negativitats que tinguem guardades durant els dies de foscor, que ara estem vivint, sense exageració, els dies més lluminosos de l’any.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad