Close

DIVENDRES, 19 DE FEBRER DE 2021

El fet que avui la Lluna i Mart facin conjunció en el signe de Taure ens remourà una mica i tindrem ganes de seguir avançant en els objectius que més ens interessin, tot ampliant les nostres motivacions, aquelles que més ens identifiquin i a les quals siguem més fidels, que Taure és un signe de constància i de lleialtat.

També Aquari és un signe fixe, que tot i que li agraden les novetats i és molt creatiu, també s’encaparra en allò que li interessa i no en desisteix fàcilment.

I donat que avui també serà el dia en què Venus i Mart faran quadratura exacte, aquest aspecte ens farà posicionar els uns en contra dels altres, o més concretament, la guerra entre sexes s’escalfarà i només podrem solucionar-ho de dues maneres, resistint-nos a fer la guerra o sucumbint a fer l’amor, o a l’inrevés, resistint-nos davant de l’amor però no davant de la guerra. Sigui com sigui, serà fàcil, amb aquests aspectes, encarar-se amb els altres amb esperit crític i amb resolució, ja que el cel d’avui no ens deixarà indiferents, malgrat el Sol i la Lluna, tot protagonitzant el quart creixent del nostre satèl·lit, voldrà treure-li importància a la situació. Agafem-nos-ho amb calma!

Estat de la Lluna: a Taure. A les 17 hores i 14 minuts de la tarda entra a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad