Close

DIVENDRES, 19 D’AGOST DE 2022

Dins d’aquest context en què el cel ens vol continuar oferint els seus millors dons, ens adonarem que valdrà la pena aprofitar totes les oportunitats, que cada dia és diferent i no podem deixar passar els moments que se’ns presentin, no sigui que se’ns facin malbé o se’ns dissipin com l’aigua de bombolles.

I com que avui també serà l’últim dia per aquest any en què el planeta Mart transitarà pel signe de Taure, tot fent conjunció amb la Lluna, tampoc no estarà malament que per aquesta ocasió ens entossudim una mica més i ens vulguem sortir amb la nostra.

Aprofitem tota la força que ens donaran la Lluna i Mart en aquest signe d’especial tossudesa i procurem que les coses ens rutllin positivament.

Disposem-ho tot per aquest matí, que a la tarda, amb l’entrada de la Lluna Bessons, tot agafarà un altre caire i nosaltres també ens podrem sentir una mica dissipats, encara que sigui des de la pau i la tranquil·litat d’esperit d’aquest moment.

Posició de la Lluna: a Taure. A les 14 hores i 6 minuts entra a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad