Close

DIVENDRES, 18 DE MARÇ DE 2022

Un nou pleniluni, amb el Sol a Peixos i la Lluna a Verge, es manifestarà avui en el cel d’aquesta jornada i tot i que serà molt més fàcil contemplar la Lluna a l’hora del capvespre, en realitat, aquest pleniluni arribarà de bon matí, exactament a les 8 hores i 18 minuts i, per tant, ens pot haver despertat durant la nit o pot haver omplert de significats els nostres somnis.

I és que, a més a més, en aquests moments el Sol encara forma conjunció amb Neptú i, en conseqüència, també fa oposició amb la Lluna i, això, senzillament, és comptar amb una gran influència que ens porta a buscar l’evasió, la intuïció, la confusió i el somni. Visquem plenament aquest moment i aquest pleniluni, i deixem que ens arribin aquelles revelacions que necessitem tenir més a l’abast, encara que això representi algun tipus de sorpresa o de trasbals, i en tot moment una pujada de la sensibilitat.

Posició de la Lluna; a Verge. A les 12 hores i 26 minuts entra a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad