Close

DIVENDRES, 18 DE JUNY DE 2021

Avui s’inicia al cel un nou aspecte entre Venus, encara a Cranc, i Plutó, ben instal·lat a Capricorn des de fa anys. I tot i que Venus i Plutó poden convergir en molts interessos, malgrat ser de naturalesa tan diferent, en aquests moments estaran enfrontats des dels 180 graus i aquesta serà la màxima distància a la que es podran trobar en la volta del cel.

Però, des de la distància es tindran ben en compte i les energies de Venus incidiran sobre les de Plutó, mentre que les de Plutó rebotaran sobre Venus i com a conseqüència de tota aquesta moguda ens sentirem portats per passions impossibles i no tindrem ganes de desistir d’elles, que Plutó és pura insistència i a Venus li agrada que li vagin al darrere.

I com que aquest aspecte durarà fins el proper 30 de juny bo serà que estiguem preparats i preparades per a la guerra emocional, per a viure sentiments oposats i per a continuar agafant-nos la vida des de l’entrega i des de la plenitud.

Estat de la Lluna: a Verge. A les 10 hores 54 minuts entra a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad