Close

DIVENDRES, 18 DE FEBRER DE 2022

El temps vola i, avui, com si no passés res, el Sol arribarà a Peixos, aquest signe de finals d’hivern que ens vol indicar que la primavera està al caure i que no ens en adonarem i la tindrem aquí ben disposada a reverdir-nos a nosaltres també, de la mateixa manera en què ho farà la natura.

Curiosament, durant el temps que dura aquest signe d’alta sensibilitat, Peixos, estarà ja tot pràcticament preparat per a la vida que recomença i perquè esclati tot amb aquesta força primigènia de l’estació que s’acosta.

Per tant, ara li toca a Peixos ultimar detalls, preparar-ho tot per a que res no falti, acaba d’experimentar la natura encara que sigui de manera soterrada, com la lava d’un volcà apagat. Però,  la generositat d’aquest signe per quedar-se al marge i donar-li el protagonisme a l’altre, en aquest cas al signe d’Àries, ens donarà la mesura per a comprendre el que és saber esperar i el sacrifici que això representa. Benvingut sigui aquest temps de finalitzacions, en el qual cal anar tancant etapes.

Posició de la Lluna: a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

2 thoughts on “DIVENDRES, 18 DE FEBRER DE 2022

  1. Bon dia Gemma!
    Dius que avui entra el sol a Peixos… Oficialment, Peixos entra el 19 o el 20 de febrer? Perquè he llegit les dues dates, i avui, amb la teva, 3. Vull felicitar dos coneguts avui i creia que eren aquari… Gràcies!
    Fa poc que et llegeixo diàriament al bloc i és molt més còmode; bona pensada 🤗

    1. Hola, què tal, i gràcies per llegir-me. Avui a les 17h 43′ el Sol ha entrat a Peixos. Però, altres anys ho ha fet el dia 19 i fins i tot el 20, perquè això no és matemàtic, cada any és diferent, tot i que aproximat. És molt possible, doncs, que els teus coneguts siguin del signe d’Aquari. Aquesta variació es produeix degut al fenomen de la Precessió dels Equinoccis, que fa que l’arribada dels solsticis i dels equinoccis cada any s’avanci. A disposar!

Comments are closed.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad