Close

DIVENDRES, 18 D’AGOST DE 2023

Avui la Lluna s’ajuntarà amb Mercuri i amb Mart en el signe de la Verge i s’oposarà a Neptú en el signe de Peixos i aquesta serà una moguda interessant, ja que per un cantó, voldrem posar les coses en ordre  i al seu lloc i, per l’altra, tindrem ganes de desendreçar-ho tot, com per després tornar a començar i ordenar-ho de nou.

Però, aquesta és també una dinàmica especialment vital i entenedora, ja que tots els extrems són això extrems i sempre podem tenir l’oportunitat de trobar aquest punt mig, difícil d’aconseguir, però que també pot ser especialment engrescador de tenir entre mans.

I així, sota els efectes del cel d’aquest moment, sempre podem estirar la manta en totes direccions, tot pretenent destapar tot allò que està massa endreçat o tot allò que ha quedat per terra.

Pensem també que veure l’estat real de les coses pot ser molt alliçonador.

Posició de la Lluna: a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad