Close

DIVENDRES, 17 DE MARÇ DE 2023

En aquests moments el planeta Venus acaba d’ingressar en un dels seus territoris, el de Taure, i ara restarà en aquest signe fins al proper 10 d’abril, per després seguir avançant pel signe de Bessons.

Però, mentrestant, Venus trepitgi les terres sempre ben delimitades del signe de Taure, ens sentirem més segurs i estabilitzats, ja que aquest signe de primavera ens voldrà reportar tota l’alegria de que és capaç, i que no és altra que l’alegria de la possessió, la de saber gaudir de tot el que tenim i celebrar-ho experimentant i buscant tots els plaers.

Venus a Taure és també tot un símbol de fidelitat, que ara tindrem més ganes de manifestar a aquells i aquelles que estimem i que són una mica més nostres.

Posició de la Lluna: a Capricorn. A les 15 hores i 25 minuts entra a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad