Close

DIVENDRES, 17 DE FEBRER DE 2023

Acaba de començar en el cel un bonic trígon entre Mercuri a Aquari i Mart a Bessons i aquesta pot ser una bona notícia, que ens ajudarà a veure les coses de manera més positiva.

I així, de mica en mica, mentre els diferents astres que fan conjunció comencen a separar les seves lluminositats, nosaltres també ens anirem posicionant més harmònicament i el fet que Mercuri, el planeta de la intel·ligència, faci bon aspecte amb Mart, el planeta de les decisions, ens pot portar a estar més actives i actius i més convençuts de cap a on volem anar.

Comencem, doncs, a planificar aquests bons camins, que traçar itineraris pot ser una bona manera de saber quins territoris ens interessen i quins volem refusar. I ara ho veurem més clar.

Aquest aspecte durarà fins el proper 28 de febrer.

Posició de la Lluna: a Capricorn.

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad