Close

DIVENDRES, 16 D’OCTUBRE DE 2020

El noviluni d’avui es deixarà sentir, entre altres coses, perquè aquesta unió que avui protagonitzaran el Sol i la Lluna en el signe de Balança, tindrà molta força i arribarà molt contrastat, perquè  aquest triangle de tensions que s’ha establert al cel encara es radicalitzarà una mica més i, per un cantó, sentirem les ganes de recolliment i de pau pròpies d’aquest moment i, per l’altra, ens sentirem pressionats per les circumstàncies, que poden resultar fins i tot violentes.

Però, faríem bé en aferrar-nos tan sols a aquest moment còsmic del noviluni, que ens vol a casa, o que ens vol ben quiets i ben quietes, en el seu intent mensual i repetit d’aportar-nos una mica de silenci i de tranquil·litat.

Com cada noviluni, aquesta jornada significarà una pausa important en el nostre esdevenir diari, un creu i ratlla a moltes de les coses que no ens agraden i fins i tot un important posicionament, que en aquest cas serà ideològic i que separarà ben clar allò que entenem d’allò que veiem complicat. Intentem veure el cantó més positiu!

Tot allò que es comença en dia de noviluni tendeix a tenir poca durada. Tinguem-ho en compte!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad