Close

DIVENDRES, 16 DE JUNY DE 2023

Avui la Lluna i Mercuri s’ajuntaran en el signe de Bessons i això serà tot un esdeveniment, ja que són pocs els dies en què Mercuri està en un dels seus domicilis, en aquest el de Bessons i, per tant, la seva conjunció amb la Lluna representarà un important reforç de tot el que significa la màxima expressió d’aquest planeta, com és l’intercanvi i la comunicació.

I com que, a més a més, s’establiran al cel un parell d’angles de 60 graus, o sextils, entre la Lluna i Mercuri, per una banda, i Venus i Mart a Lleó, per l’altra banda, el resultat serà altament positiu, ja que ens podrem expressar des del cor (Lleó) i des de la ment (Bessons) i igual que ho fan els astres, nosaltres també sabrem trobar tots els camins i els punts d’enllaç que ens portaran d’un cantó a l’altra per tornar a començar i acabar dient la nostra millor que mai i per sobre de tot.

Posició de la Lluna: a Taure. A les 3 hores i 48 minuts de la matinada entra a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad