Close

DIVENDRES, 16 D’ABRIL DE 2021

Avui, mentrestant el Sol i Plutó arribin a la seva quadratura exacte, tot potenciant les lluites de poder en tots els àmbits, el planeta Venus començarà a agafar embranzida en direcció a Urà, amb qui ja ha començat a formar conjunció i això tindrà noves conseqüències.

I és que les naturaleses de Venus i d’Urà són molt diferents, gairebé antagòniques, perquè mentre Venus va a la recerca de l’amor i de l’acostament de múltiples maneres, Urà és un planeta separatiu i elèctric, capaç de fer que accionem l’interruptor.

Doncs, si ajuntem les dues influències no ens costarà gaire saber de què pot anar la cosa, ja que a partir d’ara, i cada dia una mica més, es podran començar a produir tot tipus de trencaments i és important que ho tinguem en compte, perquè si és que de trencar relacions es tracta, ho hem de fer per nosaltres mateixos, amb tota decisió, i és millor que no siguem víctimes de les influències astrals, entre altres coses, perquè els astres ens poden fer inclinar la balança i fins i tot fer que els vents bufin en una direcció molt concreta, però som nosaltres els que hem de portar la veu cantant o controlar el vaixell, sobretot si darrera de la nostra decisió no hi ha cap pes o uns veritables motius.

Estat de la Lluna: a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad