Close

DIVENDRES, 15 DE GENER DE 2021

Entre els molts aspectes o angles que omplen el mapa astral d’aquests moments, la conjunció de Júpiter i Saturn a Aquari continua vigent i, a més de ser decisiva i la responsable d’aquest canvi de paradigma que estem vivint, també vol introduir a dintre nostre una mica de sensatesa i de sentit comú, ja que Júpiter sempre busca l’expansió i Saturn fins i tot és capaç de fer un pas enrere si ho veu convenient i, per tant, la unió dels dos astres pot significar una important recerca de l’equilibri.

Per un altre cantó, Mart i Urà a Taure, també en conjunció, volen que ens aferrem a la nostra realitat circumdant, la de sempre, i no deixen espai per als canvis ni per les novetats i es volen confirmar en els seus valors més estables.

I com que, a més, aquestes unions planetàries estan en franca quadratura entre elles, el resultat pot ser una forta tensió entre  valors contraris, un autèntic estira i afluixa entre allò que es vol modificar (Aquari) i tot allò que vol continuar al seu lloc (Taure)

Tinguem-ho en compte i no ens amoïnem més del compte, que ens esperen encara dies de fortes tensions. I en el dubte, preparem-nos per a reaccionar amb tot el cor!

Estada de la Lluna: a Aquari. A les 23 hores i 17 minuts de la nit entra a Peixos.

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad