Close

DISSABTE, 15 DE FEBRER DE 2020

Avui mateix s’iniciarà una quadratura entre el planeta Júpiter a Capricorn i el planeta Venus a Àries que durarà fins el proper 2 de març i això voldrà dir que ara tindrem que vigilar amb els excessos i que com tant un planeta com l’altre buscaran la seva satisfacció, el resultat es farà notar, perquè cap dels dos voldrà transigir i no voldrà donar el braç a torçar.

I així, Venus a Àries ens voldrà espontanis i impulsius com una mala cosa, mentre que Júpiter a Capricorn ens voldrà organitzats a tota costa i d’aquesta ens podrem sentir ficats en una cruïlla de la que costarà sortir-ne. Però, com que tant la naturalesa de Venus com la de Júpiter són benèvoles i permissives, s’acabaran buscant solucions i, segurament, la sang no arribarà al riu. Però, per uns dies serà molt fàcil passar-se de la ratlla!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad