Close

DIVENDRES, 14 DE MAIG DE 2021

De tant en tant al cel hi ha canvis importants i es produeixen petites o grans notícies i avui n’hi ha una de ben important, ja que el planeta Júpiter avui mateix ingressarà en el signe de Peixos, des d’on ens voldrà inclinar en la direcció dels sentiments i ens omplirà d’una comprensió infinita cap a aquells i aquelles que ens envolten.

Doncs, encara que no ho pretenguem, ara tot ens inspirarà una empatia fora de sèrie i, si amb Neptú a Peixos, ja fa temps que ens mostrem molt considerats davant dels altres éssers humans que tenim més a la vora, ara hi afegirem noves comprensions i fins i tot tindrem ganes de viure una expansió emocional que ens pot portar lluny i que ens farà respirar unes aigües molt productives.

Júpiter està domiciliat a Peixos i, per tant, ara podrem buscar aquells paratges que ens facin somniar i que ens portin a fusionar-nos amb tot allò que ens porti lluny i que ens faci evadir. Però, posats a fer, busquem les evasions positives i canalitzem les negatives, que si ens hem d’oblidar de nosaltres mateixos fem-ho en ares dels altres i d’una recerca espiritual que ens il·lumini.

Júpiter estarà a Peixos fins el 28 de juliol proper, moment en què tornarà a Aquari per a estar-s’hi fins a finals d’any.

Estat de la Lluna: a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad