Close

DIVENDRES, 14 DE FEBRER DE 2020

En aquests moments ja s’han desfet algunes de les quadratures  que poblaven el mapa estel·lar, i ara començarem a relaxar-nos una mica més i això es notarà. Però, de moment, i perquè no ens endormisquem gaire, la Lluna d’avui, que transitarà pel signe d’Escorpió, s’enfrontarà amb el planeta Urà, que seguirà instal·lat en el signe de Taure. I per tant, com sempre que s’enfronten aquests dos astres tan bellugadissos, ens sentirem una mica inquiets i tindrem ganes de canviar les coses i de transformar-les positivament. Però, mentrestant no ho aconseguim, tindrem ganes de llençar a la paperera més d’un esborrany, com sempre que el signe d’Escorpió ens influeix. Però, la millor de les intencions guia a aquest signe de tardor, i si vol destruir alguna cosa és només per fer-la molt millor, que amb Escorpió no s’hi valen les mitges tintes i és sempre un signe entregat.

Doncs, ja sabem, si volem tirar la casa per la finestra, fem-ho només si tenint algun recanvi o alguna proposta millor.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad