Close

DIVENDRES, 13 D’OCTUBRE DE 2023

La conjunció del Sol i Mercuri  ja ha començat i tindrà la seva durada, ja que entre pitos i flautes els dos astres estaran lligats fins el proper 1 de novembre.

Però mentrestant, i de moment, començarem a notar els seus efectes i , per tant, tendirem a racionalitzar-ho tot una mica més, com sempre que el gran astre s’ajunta amb el seu servidor, aquest missatger dels déus i dels humans, que sempre ens fa parlar més del compte i ens porta a relacionar-nos.

Però, relacionar les coses és una bona pensada, perquè això també significa que establirem llaços amb la realitat que ens envolta i amb tots aquells i aquelles que ens acompanyen.

Aprofitem els efectes de la unió dels dos astres i pensem que relacionar-ho tot és també un acte d’intel·ligència. Vinga!

Posició de la Lluna: a Verge. A les 2 hores i 22 minuts entra a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad