Close

DIVENDRES, 13 DE GENER DE 2023

Després de gairebé dos mesos i mig de circular en posició retrògrada, en aquests moments el planeta Mart ja s’ha posat directe i ara transitarà pel signe de Bessons fins arribar al final, és a dir, fins que a finals de març arribi al signe de Cranc.

I donat que ara el planeta de l’acció i de la decisions ja mirarà endavant ens podríem arribar a sorprendre de tota l’empenta que a partir d’ara podrem tenir, ja que nosaltres també tindrem ganes de tirar endavant i decidir o, com a mínim, clarificar tot allò que podem fer i que volem dir.

Doncs, vinga, agafem forces i busquem aquelles metes a les quals volem arribar, que ara ja sabrem enllestir-ho tot positivament. Ara només caldrà esperar la setmana vinent en què Mercuri també es posarà directe i ja no mirarem cap enrere.

Posició de la Lluna: a Verge. A les 3 hores i 57 minuts de la matinada entra a Balança.

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad