Close

DIVENDRES, 12 D’AGOST DE 2022

La Lluna plena d’avui s’haurà produït molt aviat, exactament a quarts de quatre de la matinada i, d’acord amb el seu influx, és molt possible que aquesta passada nit ens hàgim sentit molt desvetllats o fins i tot hàgim patit de l’insomni típic del pleniluni.

Però, independentment d’aquesta forta influència, que s’haurà materialitzat com de costum en forma d’estímuls i d’esverament, avui també podrem experimentar tota la urgència d’aquest moment, al mateix temps que tindrem la necessitat de prendre’ns les coses ben seriosament i d’actuar amb conseqüència, prenent totes les decisions que facin falta, unes decisions que ens poden portar a tallar caps o a mostrar-nos dràstics o radicals.

I és que a aquesta oposició entre el Sol a Lleó i la Lluna a Aquari s’hi afegirà Saturn, tot fent aspecte amb aquests dos astres, i que al mateix temps es quadraran, també per les dues bandes, amb Urà i Mart a Taure.

Tindrem esverament, sí, però, també tindrem ganes de concretar les decisions que fa dies que rumiem i que ara amb aquest pleniluni podran obtenir resposta o s’acabaran materialitzant.

Posició de la Lluna: a Aquari. A les 20 hores i 44 minuts entra a Peixos.

close

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad