Close

DIVENDRES, 12 DE JUNY DE 2020

Seguint la tònica d’ahir avui la Lluna continuarà avançant pel signe de Peixos, a on avui Mart i Neptú faran estricte conjunció en aquest mateix signe i el resultat serà molt especial, perquè sempre que intervé Neptú en aquestes reunions astrals que tenen lloc allà a dalt del cel, el planeta que representa al déu del trident aspira i xucla moltes de les energies dels astres que estan al seu costat, i així, avui i demà ens podrem quedar una mica sense energia, ja que la força de Mart quedarà absorbida i reabsorbida per aquest planeta que es diu Neptú, i que és com un aspirador còsmic.

I tenint en compte que Mart a Peixos és un Mart que dubta entre pujar o baixar, entre remuntar el riu o deixar-se endur pel corrent, a l’ajuntar-se amb Neptú encara es quedarà més desorientat i no voldrà res més que deixar-se endur per la inèrcia de les emocions més sentides. I això s’agreujarà encara una mica més, a la que avanci el dia i la presència de la Lluna en aquests mateixos graus del signe de Peixos ocasioni un mar de sentiments en nosaltres que gairebé no tindrà parangó, perquè ens sentirem curulls de tot tipus d’emocions i necessitarem buidar-nos si estem molt plens i tindrem necessitat d’omplir-nos si ens sentim molt buits.

Potser estaria bé que aquests dies, si ens és possible, ens procuréssim retirar encara que només sigui una mica de la nostra vida social, per tal d’estar recollides o recollits amb nosaltres mateixos, perquè això ens farà bé i ens deixarà assimilar tota la moguda que ens envoltarà i que ens farà estar com en un altre món, un món que haurem fabricat amb totes les percepcions que ens arribin i sota la influència d’aquests astres que en aquests moments transiten pel signe de Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad