Close

DIVENDRES, 12 DE GENER DE 2024

Avui mateix començarà en el cel una important conjunció del Sol i Plutó en el signe de Capricorn, una conjunció que durarà fins el 28 de gener inclòs, tot i que en un moment donat continuï produint-se amb el Sol i Plutó ja instal·lats en el signe d’Aquari.

Sigui com sigui, aquesta conjunció sempre té efectes forts i no acostuma a passar desapercebuda, tant en l’aspecte individual com en el social, ja que tot s’intensifica sota els seus efectes i es tenen ganes de prendre grans decisions i arribar al fons de totes les coses.

I potser així, aquelles decisions que teníem postergades agafaran força, tindran ganes de manifestar-se i no les podrem deixar de banda, en el calaix de l’oblit. Aprofitem, doncs, la força que ens dona el cel i actuem amb decisió i determinació.

Posició de la Lluna: a Capricorn. A les 4hores i 1 minut entra a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad