Close

DIVENDRES, 12 DE MARÇ DE 2021

Avui la Lluna, tot transitant pel signe de Peixos, farà quadratura amb Mart a Bessons, tot protagonitzant un creuament de sentiments i d’opinions que es farà notar i que ens portarà a posicionar-nos de moltes maneres, encara que seguim tenim ganes d’estar a bàndols contraris a un mateix temps.

I així, seguint aquest influx, continuarem sentint-nos una mica dividits, com si tinguéssim el cor a una banda i el cap a l’altra. I en mig d’aquest moment tan especial que estem vivint, avui encara ens sentirem emboirats, com si continuéssim estant en un núvol i el paisatge que tinguem a sota es difuminés.

Deixem, però, que el Sol del nostre interior ens il·lumini, que així es dispersarà la boira i la vista que quedi a sota els nostres peus començarà a ser més clara i més nítida.

I pensem també que la nostra comprensió obrirà moltes de les portes que tenim tancades i que, quan aquestes s’obrin, el món ens semblarà més ample i més amable.

Estat de la Lluna: a Peixos.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

2 thoughts on “DIVENDRES, 12 DE MARÇ DE 2021

Comments are closed.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad