Close

DIVENDRES, 12 DE FEBRER DE 2021

Ja fa uns dies que dura aquesta quadratura establerta al cel entre Venus a Aquari i Mart a Taure i aquest aspecte de contrarietats ben definides durarà exactament fins el 3 de març proper. Tenim, doncs, gairebé un mes per adonar-nos de tot allò que ens posiciona en relació a l’amor –Venus- i tot allò que ens posiciona en direcció a la guerra –Mart-. Però hi ha també moltes altres maneres d’entendre a aquests déus-planetes que es van enamorar i als quals, de tant en tant, no els importa tirar-se els plats al cap. O més senzillament, separen els seus interessos i se n’adonen que no sempre cal anar tots a una, si no que les coses també poden anar per separat. I així durant aquests dies sabrem separar el que volem del que fem, com si no estiguéssim d’acord amb nosaltres mateixos i no tinguéssim por als enfrontaments, sigui amb els altres, sigui en aquells àmbits de la nostra quotidianitat que tenim més assumits.

Ara serà més fàcil tirar pedres a la pròpia teulada o a la de l’altra com si volguéssim crear parèntesis amb aquells i aquelles que estimem i no ens importés dir les coses molt clares. Com si l’amor anés per una banda i el sexe per l’altra, és a dir, com si no ens importés admetre que no necessàriament hem de quedar bé i que podem explicar-nos amb sinceritat.

Estada de la Lluna: a Aquari, entra a Peixos a les 8 hores i 23 minuts del matí.

 

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad