Close

DIVENDRES, 11 DE SETEMBRE DE 2020

En aquests moments, el planeta Mart ja circula retrògrad en el seu propi domicili, a Àries, i ara estarà en aquesta posició involutiva fins el 13 de novembre, en què tornarà a transitar en posició directa per aquest signe. Tenim, doncs, exactament dos mesos en què tot resultarà més difícil de tirar endavant i l’agressivitat d’uns i altres quedarà aturada o es retroalimentarà amb el propi excedent energètic. Però, com que Mart no mirarà cap endavant, també serà fàcil que ens sentim aturats d’alguna manera i i hauríem de vigilar, no fos que acabem fent-nos mal a nosaltres mateixos o no sapiguem encarrilar bé aquest excés d’energies. Serà qüestió, doncs, que procurem canalitzar ben positivament totes les forces que aquest Mart ens dispensi i tractem d’organitzar-nos per tal de fer els preparatius de totes aquelles decisions que ara ens semblarà que hem de deixar aparcades però que acabarem executant, més tard o més d’hora.

Per un altra cantó, avui serà quan el Sol i Neptú, des de Verge i des de Peixos, s’oposaran amb totes les seves forces i així nosaltres també ens podrem sentir ficats entre dues aigües, una la de la precisió i l’observació analítica, l’altra, la de la fusió i la emoció totals. Però, donades les circumstàncies, aquesta diada d’avui, amb tanta influència neptuniana, ens pot semblar ben absent, com si no tingués res a veure amb diades anteriors.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad