Close

DIVENDRES, 11 DE NOVEMBRE DE 2022

Avui sí que la Lluna i Mart s’ajuntaran del tot en el signe de Bessons i això també voldrà dir que estarem molt xerraires i comunicatius i que tindrem ganes d’expressar-nos una mica més.

Doncs, emprenguem el vol i deixem que les nostres idees s’estirin, fem que vagin i tornin i donin tantes voltes com matisos vulguin tenir totes les nostres paraules, que quan els sentiments són múltiples també podem trobar moltes maneres per a manifestar-nos.

Però, en aquest cas, no voldrem escriure o parlar sigil·losament, sinó que voldrem que el nostre pensament arribi lluny, es divideixi en diferents postures i, així, fetes les miques pertinents, puguem traspassar les nostres idees de manera ben àmplia.

Posició de la Lluna: a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad