Close

DIVENDRES, 11 DE FEBRER DE 2022

Seguint la tònica d’ahir, avui la Lluna, encara a Bessons, continuarà enllaçant les seves lluminositats creixents amb les de Saturn i amb les del Sol, i això reforçarà aquesta pulsió mental o intel·lectual que va començar ahir i que avui encara continua.

I així, tot recol·locant les nostres millors idees gairebé a manera de tesi, estaria bé que seguíssim creant i assimilant els nostres projectes amb el millor esperit, ja que ara ens serà més fàcil comunicar-nos i fer-ho amb el millor esperit, el més seriós i el més coherent.

Aprofitem, doncs, aquesta jornada i estructurem-nos molt positivament, tot posant l’èmfasi en tot allò que ens cal dir als altres o fins i tot a nosaltres mateixos.

Posició de la Lluna: a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad