Close

DIVENDRES, 10 DE NOVEMBRE DE 2023

Avui serà el planeta Mercuri el que s’endinsarà en el signe de Sagitari, tot inaugurant una nova etapa durant la qual serà molt més fàcil mostrar-se des de la sinceritat i des de la millor de les intencions, ja que Sagitari és sempre una bona proposta i sempre sospira pels millors horitzons, els més lluminosos.

Doncs, tot aprofitant aquesta bona influència, estaria bé que ens mostréssim com som, tot reivindicant la nostra innocència i fins i tot aquella ingenuïtat que significa que volem anar per la vida sense màscares, amb tota la transparència de que siguem capaços.

El cantó més problemàtic d’aquesta posició de Mercuri a Sagitari pot tenir a veure amb la falta de tacte, amb ficar la pota o amb ser escandalosament sincers, però, autèntics, autèntiques.

Mercuri estarà en aquest signe fins el proper 1 de desembre.

Posició de la Lluna: a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad