Close

DIVENDRES, 10 DE JULIOL DE 2020

Al costat d’aquests aspectes positius que en aquests moments estan instal·lats al cel, avui hi destacarà la conjunció de la Lluna i Neptú a Peixos, ja que ara aquests dos astres s’uniran de manera total, com en un èxtasi amorós o místic, exactament a la 1 del migdia i, degut a la seva unió, íntima i sentida, les nostres emocions també creixeran poderosament, com les aigües més desbordades.

Doncs, per aquesta vegada, no deixem que els sentiments ens sobrepassin, sobretot si no ho fan positivament, i no permetem que ens emboirin o que traspassin la barrera de la nostra millor sensatesa, que les aigües del cel poden ser abundants, però nosaltres les podem canalitzar a conveniència. O almenys ho podem intentar.

I, per poc que ens hi esforcem, podrem trobar moltes maneres de fer-ho, ja que la música, el ball o una lectura d’alts continguts, ens poden seguir enlairant i així la inèrcia de tot allò que portem a dintre i vol arrossegar-nos, com l’aigua, es transformarà, sobretot si fem que les nostres emocions es destil·lin, per art de màgia o de la nostra voluntat, i arribin a cotes ben altes, com qualsevol perfum, i expressin el nostre sentiment més inspirat. Expressem també als altres el nostre amor o admiració més sentida i diguem a aquells i aquelles que s’ho mereixen tot allò que estiguem sentint!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad