Close

DIVENDRES, 10 DE FEBRER DE 2023

Avui el planeta Mart, encara a Bessons, enllaçarà les seves lluminositats amb les de la Lluna a Balança, al mateix temps que aquesta lluna enllaçarà les seves llums amb les del gran astre, ancorat en el signe d’Aquari, tot formant entre ells un triangle inacabat, però que ajuntarà les nostres idees i ens voldrà especialment coherents.

I és que hi ha dies en què és molt més difícil anar en contra de nosaltres mateixos o fins i tot d’aquelles situacions que costen d’empassar i, per aquesta vegada, no ens rendirem fàcilment.

Deixem-nos anar amb tot el relaxament que ens arribi i gaudim del moment amb serenitat, que així augmentarà un dels nostres millors capitals.

Posició de la Lluna: a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad