Close

DIVENDRES, 1 D’OCTUBRE DE 2021

Tot i que fa dies que dura, en aquests moments la conjunció exacte del Sol i de Mart és gairebé imminent i per aquest motiu tindrem que el proper dimarts dia 5 ja serà una realitat i, durant aquests dies que precedeixen aquesta conjunció, ja es farà molt evident aquesta activitat i ganes de decidir que la unió dels dos astres ens encomanaran i la multitud d’idees que aquesta unió astral ens generarà.

Si no fos perquè Balança és un signe de pau i de consens, fins i tot ens adonaríem que estem més guerrers o més entregats que de costum, amb moltes ganes de posar tota la carn a la graella i fins i tot estar ben disposats a fer un bon tiberi.

No fem, però, que aquests aspectes astral ens facin perdre energies negativament i carreguem contra els altres a menys que en tinguem molts motius.

Aquesta aspecte durarà tot el mes d’octubre i ens donarà molta marxa, encara que sigui des de l’elegància i la responsabilitat.

Estat de la Lluna: a Cranc. A les 2 hores i 54 minuts entra a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad