Close

DIVENDRES, 1 DE DESEMBRE DE 2023

A primeres hores de la tarda el planeta Mercuri arribarà a Capricorn i, per aquesta vegada, tindrà un comportament molt mogut, ja que anirà endavant i endarrere, tornarà a Sagitari, reingressarà a Capricorn una segona vegada i s’estarà en aquest signe fins a començaments de febrer.

De moment, però, Mercuri ingressa a Capricorn avui mateix, i el dia 13 de desembre es posarà retrògrad fins al punt de reingressar a Sagitari el proper dia 23. El dia 2 de gener de 2024 tornarà a estar directe i el 14 de gener tornarà a transitar per Capricorn. Tot un periple!

Però, posats a fer, agafem-nos-ho ben positivament, busquem un parèntesi a les nostres activitats quan Mercuri retrocedeixi, vigilem una mica més tot allò que fem i que diem i no li donem més voltes, que fins i tot al cel els planetes poden voler descansar.

Tinguem-ho en compte!

Posició de la Lluna: a Cranc. A les 17 hores i 1 minut entra a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad