Close

DIUMENGE, 9 DE MAIG DE 2021

Avui mateix el planeta Venus s’instal·larà en el signe de Bessons, tot inclinant-nos en la direcció d’aquest signe però amb la naturalesa, amable i afectuosa, del més bell dels planetes. I així, no ens haurà d’estranyar si a partir d’ara, i fins el 2 de juny, aquest Venus a Bessons ens porti pels camins de l’afecte i de la comunicació, tot barrejant aquests dos elements i facilitant-nos l’expressió, sobretot oral o escrita.

Plantegem-nos, doncs, comptar amb un període en que ens serà més fàcil establir relacions i estar tan comunicatius com sapiguem, ja que ara ho estarem molt més i fins i tot trobarem totes les paraules.

Aquest també serà un període molt adequat per a divertir-se inofensivament, jugant amb la futilitat de la vida i amb totes aquelles coses que ens donin joc, paraula i comunicació.

Estat de la Lluna: a Àries. A les 21 hores i 31 minuts entra a Taure.

 

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad