Close

DIUMENGE, 9 DE GENER DE 2022

Avui la Lluna s’endinsarà en el signe d’Àries i, en fer-ho, organitzarà un angle d’una amplada de 120 graus, o trígon, amb el planeta Mart a Sagitari i això ens donarà suficientment impuls i energia com per tirar endavant i fer-ho amb convenciment, amb valor i amb sinceritat.

Doncs, estarà molt bé que ens inclinem en aquesta direcció i aprofitem aquest impuls del cel per prendre les millors decisions i fer-ho amb el coratge suficient com per no tirar enrere i posicionar-nos.

A més, aquest aspecte entre la Lluna i Mart en signes de foc, ens enardirà d’alguna manera i tindrem ganes d’esgrimir les nostres paraules més exaltades, aquelles que ens portin a defensar el nostre idealisme més punyent.

Posició de la Lluna: a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad