Close

DIUMENGE, 9 D’ABRIL DE 2023

La Lluna d’avui, encara en el signe d’Escorpió durant el matí, rebrà un bon aspecte de Neptú a Peixos, per un cantó, i l’oposició de Venus a Taure, per l’altre, i aquesta serà una bona trobada d’influències astrals que es notarà i que tindrà les seves repercussions positives, unes influències que, en tractar-se de Neptú i de Venus, donaran volada a les nostres expectatives i ens faran sentir fins i tot agraïts.

Però, a la que avanci la tarda, ens sentirem una mica més fluixos o més neguitosos, sense que en tinguem especials motius o sapiguem el perquè. Doncs, en aquest cas estarà bé que mirem el cel, o tinguem en compte aquest mapa astral, per tal de donar-li la culpa a la quadratura que iniciaran la Lluna a Sagitari amb Saturn a Peixos.

Agafem-nos bé i tot tornarà a fluir de bona manera.

Posició de la Lluna: a Escorpió. A les 14 hores i 57 minuts entra a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad