Close

DIUMENGE, 8 DE MARÇ DE 2020

Avui els rellotges del cel voldran donar l’hora exacte, i és que les conjuncions que es produiran entre el Sol i Neptú a Peixos, per una banda, i Venus i Urà a Taure, per l’altra, seran totals i això voldrà dir que la seva influència serà molt forta, tot i que,  a partir de demà, aquestes conjuncions començaran a afluixar i aniran desfent aquests llaços astrals que ara han arribat al seu punt i que duraran aproximadament una setmana.

Però, de moment, i per al dia d’avui, les nostres ganes d’evasió encara seran més fortes, degut al Sol i Neptú, i ens sentirem literalment transportats allà on arribi la nostra imaginació. Quant a Venus i Urà a Taure, produiran en nosaltres una estranya excitació que costarà d’entendre, ja que tant tindrem ganes de sorpreses i fins i tot de portar la contrària, com estarem amorosos per una estona i a continuació tindrem ganes d’explotar. Estiguem preparats per a tot tipus d’escapades.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad