Close

DIUMENGE, 7 DE NOVEMBRE DE 2021

Avui s’iniciarà en el cel una oposició entre Mart a Escorpió i Urà a Taure que significarà importants canvis per a totes i tots nosaltres. Es tractarà d’una oposició que accelerarà els nostres moviments i ens voldrà molt actius, gairebé com si, tot de cop, haguéssim de prendre decisions que teníem oblidades o no poguéssim aturar un estat interior de nerviosisme o de convulsió que ens costés de minimitzar.

I aquest aspecte anirà ‘in crescendo’ i cada dia representarà un estímul nou o un esverament de més, i cap allà el 17 de novembre arribarà a la seva culminació o oposició exacte i caldrà tenir-ho en consideració, que si no controlem bé els nostres moviments ens podríem passar de la ratlla i sofrir les conseqüències. Aquest aspecte pot provocar accidents i, per tant, caldrà extremar prudències i pensar una mica més del compte abans d’actuar, tant en l’ordre físic com en el psicològic.

Estat de la Lluna: a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad