Close

DIUMENGE, 7 DE MARÇ DE 2021

La conjunció de Mercuri i Júpiter a Aquari continua en alça i així, per segona vegada durant aquest any, estaran a tocar, i això necessàriament repercutirà en nosaltres, tot provocant en el nostre interior una sensació de seguretat i un important benestar, malgrat estiguem seriosos o ens mostrem sensibles, tal i com representen l’estada de la Lluna a Capricorn i el Sol a Peixos.

Sigui com sigui, per aquesta vegada, les ulleres amb les que mirarem la realitat, ens ho tenyiran tot d’optimisme i podrem expressar les nostres millors idees amb tot luxe de detalls, que no perquè sí el cel continuarà molt airejat i nosaltres tindrem ganes de seguir expressant-nos.

Doncs, aprofitem aquesta bonança i tirem endavant amb el millor esperit. Vinga!

Estat de la Lluna: a Sagitari. A les 3 hores i 20 minuts de la matinada entra a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad